Shop jouw speelgoed bij Vatana!

HET LEUKSTE BUITENSPEELGOED VOOR GROOT PLEZIER IN JE TUIN

Met je vriendjes spelen in de tuin? Je coolste tricks op de trampoline te tonen? Samen zwemmen?
Bij ons vind je een ruim assortiment aan zwembaden in verschillende formaten. Een babybadje, kinderzwembad of groot zwembad? En wat is een zwembad zonder hippe opblaasfiguren en zwembadaccessoires zoals een waterpomp, chloor, … Voel je helemaal in vakantiestemming met een zandbak ernaast.

DE COOLSTE PUZZELS, AUTO’S EN GEZELSCHAPSSPELLEN

Leef je helemaal uit met de stoerste bouwpakketten en puzzels van de grootste merken. Ga mee in je fantasie met de avontuurlijke zoektocht naar wetenschap & magie en bouw je eigen modeltuigen. Lego, Star Wars, Disney, Playmobil, Duplo, … we hebben het allemaal! Bestuur je liever een coole auto met een remote control of speel je graag met een snelle racebaan? Vind bovendien een groot aanbod aan gezelschapsspellen voor gezellige momenten onder vrienden of familie.

DE NIEUWSTE VIRTUELE TRENDS EN MULTIMEDIA

Dompel je onder in een andere wereld met onze spelconsoles en games. Computerspellen, Playstation, Nintendo – je vindt een ruim aanbod aan virtuele spellen. Op zoek naar een film, stripverhalen, kleur- en knutselboeken? Ook hiervoor kan je terecht in één van onze winkels!

DE MOOISTE KNUFFELS, TOFSTE ROLLENSPELLEN EN KNUTSELSPULLEN

Ben je een grote fan van Lumo Stars, Barbie, Bumba of K3? Verzamel de leukste poppen en knuffels van jouw ster. Kies voor een rollenspel met je vriendjes in jouw speelkeuken of houd een verkleedfeestje in een door jouw gekozen thema! Ben je eerder creatief? Rijg met parels, maak zelf armbandjes, speel met klei of schilder je eigen portret.

PRET VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Krijg je eigen poppenhuis, werkbank, racebaan of poppenwagen voor urenlang plezier! Ook voor baby’s hebben we een uitgebreid aanbod aan interactief speelgoed.

funko pop bij vatana